Bodens Cykelklubb (CK Sävast)

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

CK Sävast är en väletablerad och omtyckt cykelklubb som erbjuder gemenskap för cykelentusiaster – oavsett bakgrund och erfarenhet. En klubb där människor umgås och delar passionen för cykling. Medlemmarna är vänliga och hjälpsamma, vilket skapar en stöttande, inkluderande och utvecklande atmosfär.

Klubbens drygt 100 medlemmar i åldrarna 9-75 år håller i huvudsak på med mountainbike och/eller landsvägscykling, men även tempocykling och Triathlon förekommer. Det finns något för alla cykelintresserade att upptäcka och utforska.

CK Sävast arrangerar årligen flera motionslopp samt andra trevliga sammankomster som organiserade träningspass och cykling i grupp. Detta ger medlemmarna möjlighet att förbättra sina kunskaper, få tips och lära känna varandra. Vi bjuder regelbundet in medlemmar från andra klubbar, att delta i våra arrangemang vilket breddar nätverket inom cykelvärlden.

Sammanfattningsvis är det en välskött förening som erbjuder en fin gemenskap för alla som är intresserade av cykling, det är en klubb för att utvecklas i och ha roligt hos och med. CK Sävast välkomnar alla och är ett utmärkt val för dig som gillar cykling.

TIPS//

Här kan ni se vilka stigar vi har i Boden idag. https://www.trailforks.com/region/boden/

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »