Här hittar du alla våra reportage

Här hittar du långa välskrivna reportage och stilstarka bildserier som skildrar allt det där som gör Boden till en underbar plats att leva på. Här finns allt från imponerande bedrifter och omvälvande livsval till udda hobbies, vackra hem och hårdsatsande vinnarskallar i vårt fantastiska föreningsliv.

I magasinet #Närhetsliv får berättelserna ta plats och bodensarna stå i fokus. Långa välskrivna reportage och stilstarka bildserier skildrar allt det där som gör Boden till en underbar plats att leva på. Här ryms allt från imponerande bedrifter och omvälvande livsval till udda hobbies, vackra hem och hårdsatsande vinnarskallar i vårt fantastiska föreningsliv. Det och mycket mer är #Närhetsliv. 

#Närhetsliv gavs ut första gången våren 2017 och delades ut till alla hushåll i Boden, som ett sätt att stärka Bodens platsvarumärke och skapa stolthet bland bodensarna. Bakom magasinet ligger kommunikationsenheten på Bodens kommun, som tar hjälp av den lokala fotografen Mats Engfors för de högklassiga bilderna. 2019 vann #Närhetsliv Publishingpriset i kategorin medborgartidningar. Dess texter, bilder, layout och tryck fick skyhöga poäng i den jurybedömda tävlingen.  

Under 2021 har tidskriften legat vilande men hösten 2022 planeras ett nytt nummer i ny tappning, där även du som inte är bodensare kan prenumerera och få hem två nummer per år. Reportagen i #Närhetsliv finns att läsa digitalt här.

Nära natur
Hemma hos
Nära Kultur
Arktisk Livsstil
Nära Fritid
Vi är Bodensare
Vi flyttade hit
Hållbar turism
Vårt Näringsliv
Nära förskolor
Våra äldre
Attraktiv landsbygd
bred vuxenutbildning

Prenumerera på tidningen #närhetsliv