Den här utbildningen ger dig grunderna att arbeta med enklare tillagning av mat inom olika typer av kök, tex som måltidspersonal inom storkök eller som köksbiträde mot restaurang och café.
Kursnamn | Länk | Kurspoäng |
---|---|
Anatomi och fysiologi 1 | 50 |
Social omsorg 1 | 100 |
Funktionsförmåga o funktionsnedsättning 1 | 100 |
Omvårdnad 1 | 100 |
Gerontologi och geriatrik | 100 |
Anatomi och fysiologi 2 | 50 |
Omvårdnad 2 | 100 |
Psykologi | 50 |
Funktionsförmåga o funktionsnedsättning 2 | 100 |
Social omsorg 2 | 100 |
Psykiatri 1 | 100 |
Psykiatri 2 | 100 |
Hälso- och sjukvård 1 | 100 |
Hälso- och sjukvård 2 | 100 |
Vård- och omsorgsspecialisering 100 p alternativt komvuxarbete | 100 |