Vackert belägna bostadsrätter

Vackert belägna bostadsrätter

I Boden finns ett stort utbud av bostadsrätter, oavsett om du vill bo centralt med vacker utsikt eller om du gillar yta och uteplats.  

I Boden finns 1.746 bostadsrätter. Medelpriset för en bostadsrätt är 925.000 kronor och snittpriser per kvadratmeter ligger på 13.500 kronor.  

Flest bostadsrättslägenheter finns i centrala Boden. Här kan du bo enkelt och bekvämt med allt du behöver inom promenadavstånd. Från högre flerbostadshus kan du njuta av utsikten över stadslivet, mot parker och grönområden eller mot Bodträsket eller Bodåns glittrande vatten.  

Mysiga radhus

Bostadsrätter i rad-, par- eller kedjehus är en bostadsform som ökar i popularitet och denna typ av bostadsrätter ser vi mer av i kommande byggprojekt. I dag kan du hitta dessa typer av lägenheter bland annat i Sävast, Södra Svartbyn, Erikslund Bodforsen och Bodsvedjan men också i de centralare delarna av Boden. Med en egen ingång och uteplats och flera välplanerade rum kan du leva med en känsla av villaliv, men med bostadsrättens bekvämlighet.  

Bostadsrätter

Att bo i bostadsrätt är populärt. Och det är inte konstigt, här har du stor frihet och möjlighet att påverka ditt eget boende. Du bestämmer själv över mindre reparationer och ombyggnader och kan på så sätt sätta din egen prägel på ditt hem och i Bodens kommun finns många bra bostadsrättsföreningar.

I Boden finns allt från radhus i gröna idyller, till lägenheter med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil.

Enklast hittar du en bostadsrätt i Boden exempelvis via internettjänsterna Hemnet, Booli, Blocket Bostad eller våra lokala mäklare; Fastighetsbyrån, Angeläget, Husman Hagberg eller Svensk Fastighetsförmedling.  

Kul fakta: I snitt har varje bodensare 46 kvadrameter bostadsarea, oavsett boendeform. I Stockholm är siffran 33 och göteborgare bor i snitt på 36 kvadratmeter per person.