Hej arbetsgivare

Hej arbetsgivare

Vi ska bli många fler bodensare och Bodens kommun vill att alla delar av Boden ska få dra nytta av de arbete vi gör för att blir fler bodensare. 

Vi har ca 40 000 unika besökare, 5 000 återkommande besökare och ca 200-300 talanger kontaktar oss i månaden på flyttatillboden.se. Många av dem letar arbete. Som kommun vill vi ge alla arbetsgivare i Boden möjlighet att dra nytta av trafiken på flyttatillboden.se. Om du fyller i formuläret nedan så matchar vi ditt företag mot personer som är intresserade av att arbeta inom din branch i Boden.

Hur fungerar det?

När du fyller i formuläret nedan så skapar vi så snart vi kan en sida om ditt företag och de kompetensbehov du har, till exempel så här. När sidan är klar så får du ett meddelande. 

När en besökare som vill flytta till Boden fyller i sina kompetenser och intygar att de har utbildning och/eller erfarenhet (personer utan utbildning/erfarenhet sorteras bort) så kommer besökaren till en tack-sida. På tack-sidan presenteras företag som har rekryteringsbehov inom den branschen besökaren har angett att den har kompetenser inom. Besökaren uppmanas att ta kontakt med de arbetsgivare den är intresserad av.

Besökaren kommer även kunna se skolor och bostadsområden nära arbetsplatsen för att enkelt planera sin flytt till Boden.

Vad är mitt ansvar som arbetsgivare?

Som arbetsgivare behöver du bara svara de personer som kontaktar dig på mejl eller telefon. Vi kan inte garantera att någon hör av sig så klart men vi kan erbjuda att du som arbetsgivare gratis och med liten ansträngning kan synas i Bodens kommuns arbete med inflytt och kompetensförsörjning.

Du som arbetsgivare behöver även kontakta oss om dina behov förändras eller om du inte längre vill vara med på sidan.

Har du frågor? kontakt

Ditt företag

Arbetsgivare