New in Boden

New in Boden

Är du ny i Boden? Vi är glada att ha dig här! Vi förstår att det innebär en hel del utmaningar att flytta till en ny plats, från att hitta rätt till att skaffa nya vänner. Det är därför vi har skapat en serie evenemang som är skräddarsydda för just er – våra nyaste invånare!

På ”New In Boden” är vårt uppdrag att underlätta övergången till ditt nya hem. Vi strävar efter att skapa engagerande och välkomnande miljöer där du kan träffa andra nya bodensare såväl som långvariga invånare. Våra evenemang är utformade för att hjälpa dig att skapa nya kontakter, ta reda på mer om vad Boden har att erbjuda och i slutändan känna dig som en del av vår gemenskap.

Gratis biljetter till Nordpoolen Äventyrsbad

Vi vill gärna höra din berättelse om din flytt till Boden! Så mycket att vi kommer att ge dig 2 gratisbiljetter till vårt äventyrsbad om du delar den med oss.

Så här gör du:

  1. ta en bild på dig eller din familj, skriv en kort bildtext om din flytt till Boden och lägg upp den på Instagram med hashtaggen #newinboden

  2. Ta en skärmdump av inlägget och skicka det i direktmeddelande till @Boden_Sweden på Instagram, där någon kommer att hjälpa dig och se till att du får biljetterna.

 

Om du har ett öppet Instagram-konto kan vi dela din berättelse på @Boden_Sweden för att berätta för lokalbefolkningen om din flytt hit och uppmuntra dem att säga hej.

Evenemang för alla som är nya i Boden

Vår evenemangskalender är din källa till alla aktiviteter i Boden, men för att effektivisera din sökning efter specifika aktiviteter för nya bodensare, leta helt enkelt efter evenemang som är taggade med ”New In Boden”. Denna tagg lyfter fram evenemang som är särskilt utformade för dem som är nya i vår gemenskap.

Vi uppmuntrar dig att delta i alla evenemang som du tycker är intressanta, oavsett om det är för nya bodensare eller inte. Passa på att lära känna lokalbefolkningen! Nya evenemang läggs till regelbundet, så se till att kolla kalendern ofta.

En inkörsport till gemenskap

För både nyinflyttade och långvariga invånare kan medlemskap i en ideell förening vara en inkörsport till att bli mer delaktig i samhället. Det erbjuder en plattform för att träffa likasinnade individer som delar liknande värderingar och intressen. Genom att delta i möten, evenemang och projekt kan medlemmarna bidra med sina färdigheter och kunskaper, lära sig nya saker och göra bestående bidrag till sitt samhälles tillväxt och utveckling.

För nya bodensare är ett ideellt engagemang ett fantastiskt sätt att fördjupa sig i den lokala kulturen och träffa människor. Att hitta personer att umgås med utanför jobbet gör övergången till ett ny plats mycket smidigare.

Frågor?

Att flytta till en ny stad kan vara en spännande men också skrämmande upplevelse, fylld av många frågor om hur man kommer till rätta, hittar runt och integreras i samhället. Det är därför vi är här för att hjälpa till! Om du har frågor eller behöver vägledning, tveka inte att kontakta vår Relocation Host.

Flyttvärd