Nybyggda hyresrätter

Nybyggda hyresrätter

I Boden har vi bekväma hyresrätter i lummiga grönområden nära service och kommunikation. Många av hyresrätterna här har även nära till vatten eller utsikt mot vattnet.

I Boden finns 6 393 hyresrätter och det byggs ständigt fler. Mellan 2017-2021 byggdes 294 nya hyresrätter i Boden och de kommande årens planeras 100-tals fler.

Det finns hyresmöjligheter som passar de flesta behoven, från att bo utanför stan till att bo mitt på gågatan. Medelhyran i Boden är 87 kr per kvadratmeter (2023), 17 kr billigare än medelhyran i Sverige. Kom ihåg att hyran kan skilja sig från medelhyran beroende på läge och om lägenheten är nybyggd.

Hyresrätter med vattenläge

Med sina två älvdalar och många sjöar är du aldrig långt från vattnet i Boden. Många av våra hyresrätter har utsikt mot älv, sjö eller den å som slingrar sig genom centrum. På sommaren är promenadstråket längst Bodån att rekommendera och under vinterhalvåret ryker den vackert i månljuset.

Hyresrätter

Här listar vi de flesta av våra hyresvärdar i kommunen. 

Tel: 0921 – 578 80
Mejl: hyresarenden@bodenbo.se
Webb: bodenbo.se
Har bostadskö med poängsystem

Tel: 0921 – 138 18
Mejl:info@backmanfastigheter.se
Webb: backmanfastigheter.se
Bostadskö via intresseanmälan

Tel: 010-030 20 00
Mejl: kundservice.norr@hsb.se
Webb: hemat.se
Har ingen bostadskö

Tel: 070-600 80 39
Mejl: info@HaradsHem.com
Webb: haradshem.com
Ring vid intresse

Tel: 0921 – 502 00
Mejl: info@kaland.se
Webb: kaland.se
Bostadskö via intresseanmälan

Tel: 0911-23 10 10
Mejl:kundtjanst@lindbacks.se
Webb: lindbacksfastigheter.se
Bostadskö via intresseanmälan

Tel: 0921 – 172 50
Mejl: info@lundstromsfastigheter.se
Webb: lundstromsfastigheter.se
Ingen bostadskö, först till kvarn

Tel: 070-654 58 85
Mejl: info@mbtfastigheter.se
Webb: mbtnord.se/mbtfastigheter/
Intresseanmälan

Tel: 0921-15 200
Mejl: info@pionjaren.nu
Webb: pionjaren.se
Intresseanmälan

Tel: 0921 – 149 60
Mejl: kontakt@sundbergsfastigheter.se
Webb: sundbergsfastigheter.se
Bostadskö via intresseanmälan

Tel: 0200-22 72 00
Mejl:hej@sveafastigheter.se
Webb: sveafastigheter.se
Bostadskö är via homeq.se 

Tel: 0921-757 70
Mejl: info@tallkvisten.se
Webb: tallkvisten.se
Ingen bostadskö, först till kvarn

Tel: 0921 – 138 21
Mejl: info@wikstens.se
Webb: wikstens.se
Bostadskö via intresseanmälan

BodenBo

Stiftelsen Bodenbo är en av Sveriges allmännyttiga bostadsstiftelser och företagets historia sträcker sig från 1947 då stiftelsen grundades och kvarteret Humlan byggdes. Med drygt 2100 lägenheter och ett fåtal kommersiella lokaler är Bodenbo det största fastighetsbolaget i Boden. Utbudet av lägenheter finns i centrala Boden, Svartbjörnsbyn och Sävast.

Bostadskö

För att ställa dig i bostadskö i Boden registrerar du dig och aktivera din användare i Bodenbos förmedlingssystem. För varje dag med aktiverad användare erhåller du en 1 poäng. Antalet poäng du har återfinner du på din personliga sida. Poängen är personlig och kan inte flyttas. Kom ihåg att logga in var sjätte månad för att behålla dina intjänade poäng.

För att stimulera tillväxten i Boden erbjuds en person som flyttar till Boden och påbörjar en tillsvidareanställning eller en projektanställning om minst 1 år utgår en startbonus om 500 poäng. För att erhålla startbonusen skall anställningsavtal samt utdrag från folkbokföring visas. 

Wiksténs Fastigheter

Wiksténs Fastigheter är ett anrikt fastighetsbolag med historia sedan 1950. Idag, äger, förvaltar och utvecklar vi drygt 950 lägenheter och över 30 000 kvadratmeter näringslokaler. Det gör oss till Bodens största privata fastighetsägare och en stark och framåtdrivande aktör av Bodens samhällsutveckling. Med hyresgästen i fokus bygger vi Bodensarnas framtida samhälle. 

 

Bostadskö

Hos Wiksténs fastigheter sker fördelning av lägenheter sker enligt kötid. Du gör en intresseanmälan utifrån vad du letar efter, en 2:a i centrum till exempel. De 10 första får ett erbjudande om att titta på lägenheten och ta ställning till om den är intressant. För att veta att du faktiskt är intresserad och i behov av en lägenhet behöver du uppdatera din intresseanmälan var 3:e månad. Tackar du nej tre gånger på erhållna erbjudanden blir du borttagen från vårt kösystem och tappar din kötid. Vårt system leder till kortare köer. 

Lundströms Fastigheters

Lundströms Fastigheters vision är att vara Bodens mest framstående privata fastighetsbolag inom hyresmarknaden och att skapa hållbart boende för människor. Vi värnar aktivt hyresrätten som boendeform. Lundströms Fastigheters affärsidé är att hyra ut attraktiva egenförvaltade lägenheter, kontors- och affärslokaler i de centrala delarna av Boden med fokus på hållbar fastighetsförvaltning.

Ingen bostadskö

Lundströms fastigheter har ingen bostadskö. Du kan anmäla dig till deras mejl som skickas till alla dem som registrerat sig.  Du måste själv fylla i en intresseanmälan på varje lägenhet som du vill söka och först till kvarn gäller.