Dance direction association

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Dance direction association är en förening med visionen att alltid finnas där & inspirera till dans! Samt utveckla individens kunskap & glädje för dans oavsett ålder, erfarenhet & ambitionsnivå. På Dance direction association är alla lika viktiga!

En stor del av D.d verksamhet består av kvällskurser i dans och akrobatik för barn från 2-18 år i Boden, Råneå och Älvsbyn. D.d erbjuder olika dansstilar så som Hip hop, Jazz, Balett, Modernt, Streetdance och Barndans. I början av varje termin finns möjligheten att prova på för de barn som vill testa våra kurser.


En gång per år i maj sätter D.d ihop proffsiga och färgsprakande elevshower som brukar vara mycket uppskattade och omtalade av både publik och elever. D.d kör fullt ut med uppsydda kostymer, ljus, koreografi och fantasifulla manus som ofta har ett tema som eleverna väntar med spänning på att få veta.

Under året arrangeras olika kostnadsfria aktiviteter för barnen i Boden exempelvis Halloweendisco, Sportlovspyssel, Sagodans och Sommardans. Detta anordnas oftast med stöd från olika sponsorer.

D.d anordnar även möhippor eller svensexor. Vi erbjuder allt från färdiga paket till helt skräddarsydda upplevelser. Innehållet anpassat så att alla ska kunna vara med och dansa men bruden/brudgummen står såklart i centrum!

Välkommen till D.d!

Vår dansstudio: Pontonjärvägen 7A, 961 43 BODEN

Föreningsliv

Naturskyddsföreningen Boden

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation med kraft att förändra. Vi är en folkrörelse som står upp för naturen. Naturskyddsföreningen i Boden är som lokalkrets en

Läs mer »

Boden Basket

Vi utövar en idrott som är en av världens största och det finns stora möjligheter att utvecklas i vår verksamhet som spelare, ledare eller stöttande

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »

Bodens Sportskytteklubb

Vi är en aktiv pistolskytteklubb med ca: 150 medlemmar som under snöfritid håller till på vår egna bana på Gammelängsberget. Föreningen är aktiv inom de

Läs mer »