Badplatser

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

I Bodens kommun finns det en mängd badplatser som erbjuder något för alla. Nära centrum ligger Aldersjön, en populär destination för både lokalbefolkning och turister. Här, i en idyllisk miljö, kan besökare njuta av glass, läsk och smörgåsar från en kiosk. För de som föredrar mer centrala badmöjligheter finns både utomhus- och äventyrsbad.

Vart nosen än pekar finns det en badplats här. Bara en cykeltur från centrum hittar du Aldersjön; en populär badstrand dit både invånare och turister vallfärdar de varma sommardagarna. Vill du plaska mer centralt finns både utebad och äventyrsbad att tillgå. Vad de flesta semestrande barnfamiljer uppskattar med Boden är att det är en liten stad med stort utbud. Här kan de smidigt ta sig mellan dagens aktiviteter. Det lilla inger även trygghet och många känner ett lugn. 

First Camp Björknäs erbjuder ett stort utomhusbad med restaurangfaciliteter, medan Vitträsket i Sörbyn är känt för sitt kristallklara vatten och närheten till Restaurang Kallkällan. Vändträsk är en annan familjevänlig badplats, perfekt för små barn med sin långgrunda sjö och sandstrand. Nordpoolen är en inomhusanläggning som erbjuder tropisk värme året om.

Aldersjön är särskilt uppskattad för sin höga vattentemperatur, skyddande tallskog och sandstrand. Sjön är klassad som ett EU-bad, vilket innebär restriktioner för motorbåtar och vattenskotrar, samt regelbundna vattenprovtagningar och tillsyn.

Förutom dessa platser finns det många andra badplatser runt Boden och varje plats erbjuder sin unika charm och möjligheter för avkoppling och nöje under de varma sommardagarna.

Badplatser

Close
Get Directions
'; ';
Options hide options
Print Reset
Fetching directions...

Du kanske även gillar