Boden Sävast Bridgesällskap

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Bridge – Världens största inomhussport!!

Bodens bridgeklubb ger dig en trevlig social samvaro men även en möjlighet att kunna tävla på lite olika nivåer.

Vi är idag ca 75 medlemmar och vill gärna ha med dig i vårt team. Vi trivs tillsammans under spännande, hjälpsamma och givande speltillfällen. Ibland möts vi även under lite festligare tillfällen.

Alla som gillar kortspel kan lära sig spela bridge Du kan vara lite yngre eller lite äldre det spelar inte så stor roll bara du är intresserad av kortspel.

Bridge är ett spel för fyra personer som spelas med vanlig kortlek. Spelet går ut på att vinna så mycket poäng som möjligt. Du spelar med en egen partner.

Många som spelar kort tror att tävlingsbridge precis som de flesta andra kortspel bara handlar om att ha tur med korten, men så är inte fallet. Du kan ha dåliga kort men ändå vinna på grund av ett bra försvarsspel.

Vi spelar i vår bridgelokal måndags och tisdags kvällar samt onsdagar mellan 11 -15. Ibland anordnas även spel på torsdagskvällar.

Vi anordnar även utbildning för er som inte kan spelet eller bara vill känna er lite tryggare i spelformen.

Välkommen att börja i vår klubb, vi tar hand om er!!

Föreningsliv

Edeforsakademien

Vi är en kulturförening som arbetar för att skapa mötesplatser med den professionella kulturen i centrum.  Vår ambition är att föra samman människor där gemensamma

Läs mer »

Nära Mat Boden Ek Förening

Nära Mat Boden Ekonomiska förening som jobbar för hållbarhet, lokalproducerat och en hälsosam livsstil. Vi vill medverka till en ökad självförsörjning i Boden med omnejd

Läs mer »