Boden Sävast Bridgesällskap

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Bridge – Världens största inomhussport!!

Bodens bridgeklubb ger dig en trevlig social samvaro men även en möjlighet att kunna tävla på lite olika nivåer.

Vi är idag ca 75 medlemmart och vill gärna ha med dig i vårt team. Vi trivs tillsammans under spännande, hjälpsamma och givande speltillfällen. Ibland möts vi även under lite festligare tillfällen.

Alla som gillar kortspel kan lära sig spela bridge Du kan vara lite yngre eller lite äldre det spelar inte så stor roll bara du är intresserad av kortspel.

Bridge är ett spel för fyra personer som spelas med vanlig kortlek. Spelet går ut på att vinna så mycket poäng som möjligt. Du spelar med en egen partner.

Många som spelar kort tror att tävlingsbridge precis som de flesta andra kortspel bara handlar om att ha tur med korten, men så är inte fallet. Du kan ha dåliga kort men ändå vinna på grund av ett bra försvarsspel.

Vi spelar i vår bridgelokal måndags och tisdags kvällar samt onsdagar mellan 11 -15. Ibland anordnas även spel på torsdagskvällar.

Vi anordnar även utbildning för er som inte kan spelet eller bara vill känna er lite tryggare i spelformen.

Välkommen att börja i vår klubb, vi tar hand om er!!

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »