Boden Sävast Bridgesällskap

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Bridge – Världens största inomhussport!!

Bodens bridgeklubb ger dig en trevlig social samvaro men även en möjlighet att kunna tävla på lite olika nivåer.

Vi är idag ca 75 medlemmar och vill gärna ha med dig i vårt team. Vi trivs tillsammans under spännande, hjälpsamma och givande speltillfällen. Ibland möts vi även under lite festligare tillfällen.

Alla som gillar kortspel kan lära sig spela bridge Du kan vara lite yngre eller lite äldre det spelar inte så stor roll bara du är intresserad av kortspel.

Bridge är ett spel för fyra personer som spelas med vanlig kortlek. Spelet går ut på att vinna så mycket poäng som möjligt. Du spelar med en egen partner.

Många som spelar kort tror att tävlingsbridge precis som de flesta andra kortspel bara handlar om att ha tur med korten, men så är inte fallet. Du kan ha dåliga kort men ändå vinna på grund av ett bra försvarsspel.

Vi spelar i vår bridgelokal måndags och tisdags kvällar samt onsdagar mellan 11 -15. Ibland anordnas även spel på torsdagskvällar.

Vi anordnar även utbildning för er som inte kan spelet eller bara vill känna er lite tryggare i spelformen.

Välkommen att börja i vår klubb, vi tar hand om er!!

Föreningsliv

BSK Pilen

Bodens Bågskytteklubb Pilen startades redan 1948. Klubben är öppen för alla från cirka 10 år och uppåt som vill prova på bågskytte. Det finns möjlighet

Läs mer »

Art Dance Studio

Art Dance Studio i Boden är en fristående, partipolitiskt och religiöst obunden förening. Vi arbetar för att bredda kulturutbudet och främja ett levande dans- och

Läs mer »

Sörbyns Idrottsförening

Sörbyns Idrottsförening bildades år 1926. Vi underhåller och preparerar 1,5km, 2,5km och 5km belyst motionsspår. I dagsläget består idrottsverksamheten främst av längdskidåkning på vintern och

Läs mer »