Bodens Sportskytteklubb

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Vi är en aktiv pistolskytteklubb med ca: 150 medlemmar som under snöfritid håller till på vår egna bana på Gammelängsberget. Föreningen är aktiv inom de olika förbunden. Pistolskytteförbundet, Skyttesportförbundet, Dynamiska skyttesportförbundet samt Svartkrutsskytte federationen.

Är du redan aktiv skytt, med egen utrustning samt pistolskyttekort/tävlingslicens, eller är du intresserad av att börja skjuta pistol? Fyll då i intresseanmälan, finns även på hemsidan. Vi kontaktar dej så fort vi får en ifylld anmälan.

Vi genomför nybörjarkursen årligen under tiden oktober-juni. För tillfället har vi ingen ren ungdomsverksamhet under 18 år. Men tillsammans med vårdnadshavare finns det möjlighet att gå kursen från 15 år.

Intresseanmälan

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »