Bodens Filmstudio

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Föreningen Bodens Filmstudio tillhör Sveriges Förenade Filmstudios och drivs ideellt av ett gäng filmentusiaster. Vårt mål är att arbeta för att bredda utbudet av film i Boden, vi vill erbjuda våra medlemmar en spännande mix av intressant film från jordens alla hörn, film som inte har möjlighet att få samma uppmärksamhet i media som filmer som drar en bred publik.

Filmstudion visar 6 st filmer per termin, vår och höst, på Sagabiografen. Alla som har fyllt 15 år kan bli medlemmar i vår förening. Som medlem har du möjlighet att se alla terminens filmer för en fast avgift.

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »