BSK Pilen

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Bodens Bågskytteklubb Pilen startades redan 1948. Klubben är öppen för alla från cirka 10 år och uppåt som vill prova på bågskytte. Det finns möjlighet att skjuta alla olika discipliner; recurve, compound, långbåge, barebow och traditionell.

Vintertid tränar vi inomhus i Bodens Aktivitetscenter (Boulehallen) på Björkelund, träningsdagar är måndag, onsdag och fredag. Sommartid har vi vår utebana nedanför Gruvberget. Träning med ledare sker tisdag och torsdag, men banan är öppen dygnet runt för alla medlemmar.

Föreningsliv

Boden City FC

Upptäck fotbollens magi med oss! Välkommen till vår gemenskap där fotboll är mer än bara ett spel – det är en livsstil. Vi är inte

Läs mer »

Bodens spelmän

Bodens spelmän söker nya medlemmar! Vi spelar folkmusik, främst från Norr- och Västerbotten. Vår sättning är f n fiol, nyckelharpa, dragspel, klarinett, gitarr och bas.

Läs mer »

Boden Friidrott

Boden Friidrott bildades som fristående förening 1986. Under vinterhalvåret bedriver vi träning i Sandenhallen och under sommartid håller vi till på friidrottsarenan, Björknäsvallen. Föreningen ordnar

Läs mer »