Nära Mat Boden Ek Förening

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Nära Mat Boden Ekonomiska förening som jobbar för hållbarhet, lokalproducerat och en hälsosam livsstil.

Vi vill medverka till en ökad självförsörjning i Boden med omnejd och som ett första steg i den riktningen öppna en Saluhall. Vi hoppas och tror att detta kommer att inspirera både odlare, djurhållare, bagare, förädlare mm. att producera mer, minska avståndet mellan producent och konsument, näringstäta maten och bidra till att vi alla lever ett mer hållbart och hälsosamt liv.

Föreningens mål är att förmedla produkter av högsta kvalitet från närliggande kommuner i Norrbotten med prioritet från den egna kommunen, och på så sätt bidra till en ökad tillväxt, framtidstro och regional självförsörjning. Med största omsorg har vi valt ut våra produkter för att kunna erbjuda fantastiska smakupplevelser. Våra medlemmars produkter är genuina och av den högsta kvalitet och de flesta går ej att köpa i en vanlig matvaruaffär.

Saluhallen erbjuder producenterna en unik möjlighet att nå en bredare publik. Nära Mat Boden Ekonomiska förening lägger fokus på att öka lönsamheten för lokalproducerade varor.

PRODUCENTMEDLEM

Är du odlare, djurhållare, bagare eller förädlare och vill nå ut till fler med dina produkter?
Då kan du kontakta oss på mailen info@naramatboden.se och berätta mer om din verksamhet.
Det enda kravet vi har är att du är företagare och verkar i Boden eller närliggande kommun.

Välkommen in och besöka oss på Kungsgatan 40!

Föreningsliv

Bodens Rotaryklubb

Bodens rotaryklubb ingår i det världsomspännande nätverket Rotary International med miljontals medlemmar. Vårt mål är att stimulera kontakter mellan olika yrkesnätverk och att göra skillnad

Läs mer »

Bodens Filmstudio

Föreningen Bodens Filmstudio tillhör Sveriges Förenade Filmstudios och drivs ideellt av ett gäng filmentusiaster. Vårt mål är att arbeta för att bredda utbudet av film

Läs mer »