Nära Mat Boden Ek Förening

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Nära Mat Boden Ekonomiska förening som jobbar för hållbarhet, lokalproducerat och en hälsosam livsstil.

Vi vill medverka till en ökad självförsörjning i Boden med omnejd och som ett första steg i den riktningen öppna en Saluhall. Vi hoppas och tror att detta kommer att inspirera både odlare, djurhållare, bagare, förädlare mm. att producera mer, minska avståndet mellan producent och konsument, näringstäta maten och bidra till att vi alla lever ett mer hållbart och hälsosamt liv.

Föreningens mål är att förmedla produkter av högsta kvalitet från närliggande kommuner i Norrbotten med prioritet från den egna kommunen, och på så sätt bidra till en ökad tillväxt, framtidstro och regional självförsörjning. Med största omsorg har vi valt ut våra produkter för att kunna erbjuda fantastiska smakupplevelser. Våra medlemmars produkter är genuina och av den högsta kvalitet och de flesta går ej att köpa i en vanlig matvaruaffär.

Saluhallen erbjuder producenterna en unik möjlighet att nå en bredare publik. Nära Mat Boden Ekonomiska förening lägger fokus på att öka lönsamheten för lokalproducerade varor.

PRODUCENTMEDLEM

Är du odlare, djurhållare, bagare eller förädlare och vill nå ut till fler med dina produkter?
Då kan du kontakta oss på mailen info@naramatboden.se och berätta mer om din verksamhet.
Det enda kravet vi har är att du är företagare och verkar i Boden eller närliggande kommun.

Välkommen in och besöka oss på Kungsgatan 40!

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »