Naturnära motion

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Oavsett var i Bodens kommun du bor har du naturen utanför knuten. Både den erfarne löparen och strosande promenadälskaren kan enkelt ta på sig vandrings- eller löparskorna och förena motion med naturupplevelser.

I Boden har du alla möjligheter att förena vår uppfriskande natur med fysisk aktivitet. Stäng av jobbdatorn, knyt på dina löp- eller trekkingskor och var ute i skogen eller löpspåret inom några minuter. Oavsett om du strövar stilla längs slingrande gamla skogsstigar med en svampkorg eller i sällskap av din hund, eller kör pulshöjande intervallpass längs ett motionsspår, ackompanjeras du av skogens alla ljud. Ut med lurarna ur öronen och låt fågelsång och vindens sus i tallkronorna guida dig genom skogen.

I Boden kan du följa fina asfalterade och snöröjda gångvägar i stadsnära natur runt våra vatten i absoluta centrum. Nära Boden stad finns Gruvberget med fina strövområden och slingor för både vandring och cykel. På landsbygden i Lule och Råneå älvdalar, på ömse sidor om centralorten Boden, finns vandringsleder och utsiktsplatser.

Tänk på att det under vissa perioder under hösten kan pågå jakt i skogarna runt Boden och att Boden är en militärstad där det ibland pågår övningar. Det finns också tider då du inte får ha hunden lös i skogen. Visa varsamhet och hänsyn mot växter och djur och ta hänsyn till markägarnas intressen.

På kartan nedan kan du hitta fina motionsspår att följa.

Motionsspår

Close
Get Directions
'; ';
Options hide options
Print Reset
Fetching directions...

Du kanske även gillar