Shopping

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Närhetsliv är det som gäller även i Bodens handel – här har du nära från bilen och mellan gallerior, centrumbutiker och handelsområden.

Bra länktips

I Boden möts du av småstadens charm. Två gallerior med olika karaktär binder samman en trivsam gågata och omkringliggande gator och torg i centrala Boden. Centrum kantas av små lokala butiker med personlig prägel. Här hittar du sport, inredning, kläder, design, elektronik och mycket annat. Framförallt är det nära. Nära mellan butikerna och nära mellan människor.  

På bekvämt avstånd nära Boden centrum finns också flera olika handelsområden. Färg, heminredning, livsmedel, trävaror, djuraffärer, maskin och biltillbehör… 

Hållbarhet är ett ledord även i Bodens handel. Här finns alla möjligheter att fynda second hand, både inne i centrum och ute på våra handelsområden. 

Men ett shoppingbesök i Boden är inte bara handel. Boden är också en trivsam liten stad att strosa i, med goda möjligheter att sitta ner och njuta vid fina planteringar, vattenblänk och konst sommartid. Vintertid förvandlas Boden till en glittrande vinterstad med stämningsfull belysning och gnistrande snö mellan butikslokaler och gångstråk. Ta gärna en paus på någon av alla mysiga serveringar. 

Bra att veta: Gågatan mitt i centrala Boden har värmeslingor för att öka trivsel och tillgänglighet. För dig med synnedsättning finns också ett signalsystem som underlättar att orientera sig i centrum. Parkering finns på flera ställen mitt i centrum, både utomhus och i parkeringshus.

Tips! Ladda ner appen cityplay för att hålla koll på erbjudanden och happenings i Bodens handel och samla poäng på allt du handlar.