Lindbäcks Fastigheter

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Vår historia

Allt började med en byasåg för snart 100 år sedan, i den lilla byn Kallfors sydväst om Piteå i Norrbotten. Idag är familjeföretaget Sveriges ledande företag inom industriell produktion av flerbostadshus.

Om oss

Antal lägenheter

92

Bostadskö

Ja

Kontakt

Om hyresvärden

Lindbäcks Fastigheter är en av Norrlands största privata fastighetsägare med centralt belägna fastigheter i Piteå och Boden. Hos oss bor cirka 600 nöjda hyresgäster, allt från barnfamiljer till pensionärer. Välkommen till oss!

Bostadskö

Lindbäcks Fastigheter fördelar lägenheter efter köpoäng samt att man uppfyller kraven i vår uthyrningspolicy. För att söka bostad måste man vara registrerad i vår bostadskö och sedan anmäler man själv intresse på de publicerade lägenheter man är intresserad av. Läs gärna mer om vår uthyrningsprocess och uthyrningspolicy på vår hemsida.

Bostadsområden vi finns i
Sveafältet/Lundagård
Sveafältet var en gång Kronans gamla hästhage som sträckte sig från dagens Drottninggatan till Coop Svea. Idag är det mer oklart hur området är avgränsat, och boende och Trafikverket kan här ha lite o…
Centrum
Namnet Boden lär härstamma från ordet bod, avseende fäbod eller fiskebod. Staden växte fram som kyrkby under början av 1800-talet, för att växa i olika steg genom satsningar på järnväg, försvar och sj…