Noblaskolan Boden

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

På Noblaskolan Boden stimuleras eleverna i en miljö som präglas av trygghet, struktur och studiero. För oss är det viktigt att alla elever blir sedda och vi uppskattar olikheter. Tillsammans ser vi till att alla elever når sina mål, hela vägen från förskoleklass till årskurs 9.

Vi erbjuder förskoleklass och årskurser 1–9

För oss på Noblaskolan Boden är det viktigt att varje elev ska känna sig trygg. Vi på skolan ska finnas till för varje enskild elev på deras nivå och möta varje elevs förväntningar. Vårt mål är att vara en skola där man trivs och utvecklas.

Vår idrotts- och hälsoprofil

På vår grundskola har vi en idrotts- och hälsoprofil som ger våra elever möjlighet att utöva ishockey, fotboll, fysisk aktivitet samt musik och bild. Vi ser våra elevers intresse för idrott, hälsa och musik som en drivkraft för framgångsrika studier i övriga ämnen.

Utmärkta förutsättningar för goda akademiska resultat

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas och vår uppgift är att locka fram det. Det gör vi genom att utmana, stötta och ställa krav – både på våra elever och lärare. Vi tror att alla elever kan forma framtiden på sina egna villkor, bara de får rätt förutsättningar.

Vår undervisning och läroplan

Hos oss kan våra elever och du som förälder räkna med hög undervisningskvalitet, tydlig struktur och akademisk ambition. Vi utgår från Skolverkets läroplan Lgr22, framtagen för grundskolor. När våra elever lämnar oss på Noblaskolan Boden gör de det med bästa tänkbara förutsättningarna för att nå sin fulla potential och får med sig ett akademiskt självförtroende redan från start.

Relaterat innehåll

Just nu har vi inget att visa här