Bodens Cykelklubb

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Bodens Cykelklubb (fd CK Sävast) är en väletablerad och omtyckt cykelklubb som erbjuder gemenskap för cykelentusiaster – oavsett bakgrund och erfarenhet. En klubb där människor umgås och delar passionen för cykling. Medlemmarna är vänliga och hjälpsamma, vilket skapar en stöttande, inkluderande och utvecklande atmosfär.

Klubbens drygt 100 medlemmar i åldrarna 9-75 år håller i huvudsak på med mountainbike och/eller landsvägscykling, men även tempocykling och Triathlon förekommer. Det finns något för alla cykelintresserade att upptäcka och utforska.

Bodens Cykelklubb arrangerar årligen flera motionslopp samt andra trevliga sammankomster som organiserade träningspass och cykling i grupp. Detta ger medlemmarna möjlighet att förbättra sina kunskaper, få tips och lära känna varandra. Vi bjuder regelbundet in medlemmar från andra klubbar, att delta i våra arrangemang vilket breddar nätverket inom cykelvärlden.

Sammanfattningsvis är det en välskött förening som erbjuder en fin gemenskap för alla som är intresserade av cykling, det är en klubb för att utvecklas i och ha roligt hos och med. Bodens Cykelklubb välkomnar alla och är ett utmärkt val för dig som gillar cykling.

TIPS//

Här kan ni se vilka stigar vi har i Boden idag: trailforks.com/region/boden/

Föreningsliv

EdekUng

EdekUng är en ideell förening som drivs av ungdomar. Vi bedriver vår verksamhet i Edeforsbygden och anordnar aktiviteter för barn och ungdomar. Varje år anordnar

Läs mer »

Bodens skoterförening

Vi underhåller och pistar ca 30 mil leder med utgångspunkt centrum. Lederna sträcker sig i alla väderstreck. Kör du mot Storklinten passerar du vår fina

Läs mer »