Bodens fotoklubb

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Fotoklubben består av ett 60-tal medlemmar i olika åldrar. En brokig samling med foto som gemensam nämnare. Där finns allt från de som har ett nyvaknat intresse för foto till de som arbetar professionellt med foto och film. Mobilfotografen är lika välkommen som den som har värstingutrustning – och alla däremellan.
Tanken är att verksamheten ska ge något till alla, oavsett erfarenheter och specialintressen. Medlemmarna delar med sig av de erfarenheter man har och får nya idéer och kunskaper av andra. Och så det kanske viktigaste av allt – att ha trevligt!

Vi träffas för det mesta en kväll i veckan i Medborgarskolans lokaler på Pontonjärvägen, det vi kallar ”fotofika”. Ibland har vi bestämda teman eller håller workshops, andra gånger är det öppet. då var och en lyfter det som är aktuellt.

Då och då har vi fotoutflykter eller fotopromenader då vi ex fotograferar i mörker, idrottsevenemang, motocross, blommor, rost eller natur.

En gång om år arrangerar klubben en längre fotoresa med övernattning.

Medlemmarna har möjlighet att delta i utställningar – bland annat i skyltfönster i Enter galleria – olika slags tävlingar liksom att vara delaktig i juryuppdrag för andra klubbar.

Föreningsliv

Bodens scoutkår

Scoutkår med scouter från 8 år och uppåt (åk. 2). Alla avdelningar träffas en gång i veckan under vår- och höstterminerna för att umgås och

Läs mer »

Edefors hembygdsförening

Vi vill värna och vårda hembygdens miljö och kulturarv och föra minnen och traditioner vidare till kommande generationer. Vi vill också stödja bygdens utveckling. I

Läs mer »

Bodens skoterförening

Vi underhåller och pistar ca 30 mil leder med utgångspunkt centrum. Lederna sträcker sig i alla väderstreck. Kör du mot Storklinten passerar du vår fina

Läs mer »