Bodens golfklubb

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

En unik upplevelse!

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls banan i Sävast invigdes 1992.

Sju år i rad har tidningen Golf Digest utsett Sävastbanan i Boden till den bästa golfbanan i Norr- och Västerbotten.

Under sommarmånaderna har vi möjlighet att spela golf dygnets alla timmar. Ta chansen att uppleva en unik spelupplevelse under midnattssolens sken i vårt vackra Norrbotten. Det finns också möjlighet till förmånliga golfpaket (boende + greenfee) samt parkering för husvagn/husbil.

Det finns möjlighet till Pay & Play spel på Bodens GK, detta innebär att ni kan prova på spel på en riktig golfbana i underbar miljö. Vi ser detta som en möjlighet till de som vill känna på golf innan start eller som en aktivitet med kompisar.

Bodens golfklubb har träningsgrupp barn och träning på sommarlovet för barn från 7-13 år. Bodens golfklubb ingår som medlem i Svenska golfförbundet och verkar i enlighet med Svenska golfförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer för idrottsutövning, träning och tävling för alla – ungdomar, motionärer och elitsatsande medlemmar.Vid Bodens golfklubb pågår flertalet aktiviteter och verksamheter som riktar sig till alla golfare inom klubben. Klubbens mål med vår verksamhet är att vi skall stötta och utveckla golfen som sport men även främja sällskapsspel och bidra till en god klubbanda.

Föreningsliv

IBK Boden 1987

En innebandyförening som vill sprida innebandyns glädje till alla invånare i Boden. Ge en trygg och rolig väg in i idrottens gemenskap, där alla ska

Läs mer »

Bodens Riksteaterförening

Vi i styrelsen arbetar helt ideellt för att sprida scenkonst i hela Bodens kommun. Vi arrangerar professionella teaterföreställningar och scenkonst för barn & vuxna och

Läs mer »