Bodens Riksteaterförening

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Vi i styrelsen arbetar helt ideellt för att sprida scenkonst i hela Bodens kommun. Vi arrangerar professionella teaterföreställningar och scenkonst för barn & vuxna och har så gjort sedan 40-talet. Vi ändrade namn från Bodens Teaterförening till Bodens Riksteaterförening efter kongressen 2015. Detta för att det tydligt ska framgå att vi är en del av folkrörelsen Riksteater med över 230 föreningar spridda över hela landet.

Vi är även en del av Riksteatern Norrbotten där vi fjorton lokalföreningar (en i varje kommun i länet) samverkar och samarbetar för att sprida scenkonst i Norrbotten. Det är detta som är det fantastiska med Riksteatern, vi finns nära dig i kommunen, länet & landet. Detta medför bland annat att du som medlem har en uppsjö av föreningar och teaterar som ger dig rabatt på scenkonst när du väljer att stötta din lokala förening, fiffigt va!? 

Föreningsliv

Bodens golfklubb

En unik upplevelse! Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar, vackert belägen i Sävast vid Luleälvens strand. Klubben firade 70 år 2016, och 18-håls

Läs mer »

Friluftsfrämjandet Boden

Utbildar Barn och Vuxna i Naturen. Verksamhet och aktiviteter Vår sommar vinter. Skogsknytt 3-4 år Skogsmull 5-7 år Skogsströvare 8-10 år Frilufare 11-14 år. Valborgsfirande,

Läs mer »

Hedens IF

En anrik förening som grundades 1928. Idag har föreningen över 200 ungdomar i alla åldrar och klubben växer dag för dag.

Läs mer »