Sörbyn-Sundsnäs Hembygdsförening

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden
Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Vi välkomnar alla till vår verksamhet som vi bedriver i vår hembygdsgård i Sörbyn (g:a skolhuset). Sörbyn ligger ca 3,5 mil n.v, från centrala Boden i Råne älvdal. Vår förening drivs helt ideellt.

Vi har olika verksamheter, med träffar i cirkelstudier, resor till tidigare boplatser i socknen och närzonen, mat och cafékvällar med bildvisningar och föredrag. Vi firar Nationaldagen och alla andra kulturdagar under året.

Föreningen är stolt över vår hembygdsgård som även rymmer ett ”Lantmuseum” och ett ”Halmmuseum” som är väl värda flera besök. Gemensamt större sal, med informationsmöjlighet. Ett stort uppdaterat fullt utrustat ”restaurangkök” står till vårt förfogande. Även en större tvättmaskin finns att tillgå.

Enskilda, föreningar och organisationer har möjlighet att hyra allt eller delar av lokalen till ett rimligt pris.
Kontakta oss. VÄLKOMMEN!

Föreningsliv

Sävast skoterklubb

Vi i Sävast skoterklubb arbetar för ett bra och tillgängligt friluftsliv i Sävast och Boden. I och omkring Sävast finns fina skoterleder som vi sköter

Läs mer »

Föreningen Norden Boden

Föreningen Norden är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som sedan 1919 arbetar för att främja och stärka samarbete och samhörighet i Norden

Läs mer »