Nordpoolen - alltid perfekt badväder

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

På Nordpoolen kan du alltid garanteras perfekt badväder och behaglig tropisk värme. Här njuter både lokalbefolkning och tillresta besökare i alla åldrar, varje dag, året runt.

Bra länktips

Nordpoolen är mer än bara ett badäventyr. Det är en plats för avkoppling, motion och glädje för hela familjen. Förutom den berömda turborutschen, där du kan utmana familjen eller kompisgänget på snabbast tid, kan du slappna av i de värmande bubbelpoolerna eller simma några längder i motionsbassängen. Välkommen att njuta av nöje och avkoppling för alla sinnen.

Här kan du välja mellan:

  • Variation av attraktioner: Nordpoolen är känt för sina många attraktioner som passar både barn och vuxna. Du kan uppleva spänningen i vattenrutschbanor, känna adrenalinkicken i vildforsen, eller utforska det magkittlande vattenfallet. För de äventyrslystna finns även en klättervägg och ett utomhusbad.

  • Relaxavdelning och bastu: Om du föredrar en mer avkopplande upplevelse, erbjuder Nordpoolen en relaxavdelning med en bar och en terrasspool. Här kan du njuta av utsikten över Boden medan du kopplar av. Bastuanläggningarna ger en lugnande miljö för total avkoppling.

  • Simhall med tidtagning: Den 25 meter långa bassängen med tidtagning är perfekt för simentusiaster.

  • Barnvänliga områden: För de yngre besökarna finns en barnrutschbana och en barnpool med en minirutschbana. Dessa områden är säkra och roliga, perfekta för familjer med små barn. Det finns också en grundare träningsbassäng.

  • Mat och Dryck: Efter en dag full av aktiviteter kan du besöka poolcaféet eller restaurangen där det serveras allt från nyttiga sallader till pannkakor, asiatisk mat, glass, godis och snacks.

  • Gym och Motionssim: En kombination av bad och träning är möjlig tack vare gymmet och motionssim.

Bra att veta: Det råder skärmförbud på Nordpoolen, bassängområdena, omklädningsrum, duschrum samt i deras bastur. Det innebär att du som gäst inte får använda datorer, mobiltelefoner eller surfplattor i dessa utrymmen. Detta är framförallt en säkerhetsåtgärd för att du som vuxen ska kunna ha fullt fokus på umgänget med ditt barn i badet, men också med tanke på din andra badgästers integritet och trygghet.

På Nordpoolen finns sol- och badstolar att låna för dig med funktionsvariationer.

Visste du att? Nordpoolens invigdes i december 1995 och ersatte ett äldre badhus från 40-talet. Nordpoolen har varit plats för världsrekordförsök och även kommit att spela en viktig roll i lokalsamhället genom att erbjuda simundervisning för alla skolnivåer och isvakssimning för högstadie- och gymnasieelever.

Missa inte! Poolen med panoramautsikt från taket och kandelaber-sim vid Lucia, då hela simhallen lyses upp av levande ljus. En häftig upplevelse är också att simma ut från den tropiska värmen genom jalusierna till utomhusdelen under vintern. Reser du dig upp för högt över ytan kan håret frysa till is!