Harads skola 

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Harads skola är en trivsam F-6 skola som ligger vackert belägen vid Lule älv, ca 5 mil nordväst om Boden. 

Välkommen till den lilla byaskolan med de stora möjligheterna!

Harads skola har ca 70 elever och ligger vackert beläget mitt i byn med en storslagen utsikt över Lule älv. Skolan har ett nära samarbete med bygdens olika aktörer. Vi har goda utflykts- och lektionsmöjligheter i skolans närområde, exempelvis elljusspåret med omkringliggande skog samt närheten till Ramdal där vi både har nära till älven och vår alldeles egna ”Skolskog” med grillplats och vindskydd.

På skolan arbetar vi med elever från förskoleklass till och med årskurs 6 och här inryms också en fritidsavdelning. 

Skolan består av tre byggnader. I den stora huvudbyggnaden hittar du rektor, fritidshem, förskoleklass, klasserna 1-2, 2-3, 4-5 och 5-6 samt hemkunskap, träslöjd, textilslöjd, musiksal, bildsal, NO-sal och Harads bibliotek. Skollunchen lagas och serveras i vår skolrestaurang som ligger i en fristående byggnad.  Även vår idrottshall, badhus och styrkehall finner du i en fristående byggnad. Allt är dock samlat på samma område vilket innebär att vi verkligen har nära till allt! 

Relaterat innehåll
Skolskjuts
Detta gäller för skolskjuts i grundskolan Elever i kommunal grundskola har i vissa fall rätt till kostnadsfri skolskjuts från en plats i anslutning till elevens hem till anvisad skola och tillbaka.…