Mumindalens förskola

Lägg till i Mitt Boden Ta bort från Mitt Boden

Mumindalens förskola i Unbyn ligger vackert beläget på södra sidan om Luleälven, mitt emellan Boden och Luleå. Det är ca 15 km till Boden och ca 25 km till Luleå. Förskolan består av två portaler, Lilla My för de yngsta barnen och Mumin för de äldre.

På varje portal arbetar tre pedagoger och avdelningarna har ett mycket nära samarbete. All mat på förskolan tillagas av vår egen kock och serveras dagligen strax före klockan 11.00. 

Förskolans läge med naturen som vår närmaste granne ger oss fantastiska förutsättningar. Vår närmiljö erbjuder oss spännande utflykter i skog och mark, med många möjligheter till lärorika uterum.

På förskolan lär vi oss bland annat att arbeta tillsammans och ta hänsyn till varandra, Vi vill också utmana barnen i sitt lärande och hela tiden arbeta med att de utvecklas på alla fronter. Hos oss är mångfald viktigt och att alla ska få vara sig själva är en självklarhet för oss.

Skapande, språk, rörelse, matematik, natur och teknik är några områden som det alltid arbetas med i olika uttrycksformer.

Relaterat innehåll
Ansökan till förskola
Vad gäller vid ansökning till förskola Bodens kommun garanterar plats vid förskola i kommunen förutsatt att ansökan om plats lämnas in senast fyra månader innan önskat datum för placering. Vård…
OB-barnomsorg
Anmälan om behov När du ska ansöka om plats vid Ob-omsorgen är det viktigt att du läst de riktlinjer som finns och att du gör en fullständig ansökan. Om ansökan inte är fullständig kan den inte han…